Click here for Myspace Layouts

Thursday, 22 December 2011

cuti2 di SHAH ALAM with MY FAMILY lAh!! :DDD


aku gi shah alam ngan family aku mase tuhh.. :face57:
aku gi jalan2 kat situ bets giler.. hehehe..
hari pertame aku pegi I-CITY .. mase tuhh.. mule2 kiteorang masok
jek da ade mcm2... best giler :face51:
pastu aku masok sejuk giler licin lak tuhh..
mase jln2aku lagi siked jek nk jatuh .. huuhh..
tapi da jauh2 tuhh.. bapak aku lak tetibe jatuh.. hahaha APTB..
:face66:.. 

hari kedue nye.. aku gi JAKEL shah alam aku tak suke 
tgk kain.. benci giler.. <\3.. aku ikot je mak bapak aku g 
mane .. hahhaha.. sampai penat aku 
ikot... tapi tak de sape nk urut kan aku 
hahahha :face37:.. 
mak bapak aku yg suro urut kaki die ..:face32:
.:face66:

da jumpe kiteorang gi lah IKEA.. tapi aku ade 
sesuatu nk ckp ngan korang 
mak bapak aku pagiil IKEA 
adelah jgn bagitauu sape3 tauu .. 
mak bapak aku panggil ialah ' CIK KIAH'..:face75:
sebab ikea slalu habiskan duet mak bapak kau.. hahah  .. (=

pastu ari ketige ..
aku balek lah .. tapi aku bkn balek umah tapi balek gi KUALA LUMPUR..
orang yg spe add aku kat fb ade bende yg aku tulis.. hahah.. oke 
lah ni pasal SHAH ALAM nanti bile bile aku buat post lagi oke.. byebye 
:face19: :face19:


No comments:

Post a Comment


da bace!? da perhatikan!? nie da follow lom??

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...