Click here for Myspace Layouts

Saturday, 31 December 2011

hari terakhir aku~~


hallo..
hari ni hari terakhir aku!
aku da tak leh bukak fb.. tweet.. blog..
aku mesti rindu korang.. 
aku mcm adik beradik.. :D
tak pe lah rakan3 ku..
 weii korang jgn lupe call aku..

hee..
aku mesti rindu korang!!
tapi tahon depan aku kene study
aku nk exam betol3..
tahon depan UPSR..
hermm.. aku nk tips!
  :) :)


♥ ♥ ♥ ♥ 


 

Wednesday, 28 December 2011

cepat nye mase berlalu!!



cepat giler nk skolah!!..
tapi aku nk gi skolah nan ikhalas!!
aku suke gi skola!
korang suke tak??
aku tak malas mcm gambar kat atas tu
hehe!!
korang aku da bersedie nk gi skolah.. 
dan tros blajar..
WOW!!

aku n serupe begini!!
aku akan.. belajar bersungguhx2
WOW!!
haha..
okelah tu jek!!


Thursday, 22 December 2011

cuti2 di SHAH ALAM with MY FAMILY lAh!! :DDD


aku gi shah alam ngan family aku mase tuhh.. :face57:
aku gi jalan2 kat situ bets giler.. hehehe..
hari pertame aku pegi I-CITY .. mase tuhh.. mule2 kiteorang masok
jek da ade mcm2... best giler :face51:
pastu aku masok sejuk giler licin lak tuhh..
mase jln2aku lagi siked jek nk jatuh .. huuhh..
tapi da jauh2 tuhh.. bapak aku lak tetibe jatuh.. hahaha APTB..
:face66:.. 

hari kedue nye.. aku gi JAKEL shah alam aku tak suke 
tgk kain.. benci giler.. <\3.. aku ikot je mak bapak aku g 
mane .. hahhaha.. sampai penat aku 
ikot... tapi tak de sape nk urut kan aku 
hahahha :face37:.. 
mak bapak aku yg suro urut kaki die ..:face32:
.:face66:

da jumpe kiteorang gi lah IKEA.. tapi aku ade 
sesuatu nk ckp ngan korang 
mak bapak aku pagiil IKEA 
adelah jgn bagitauu sape3 tauu .. 
mak bapak aku panggil ialah ' CIK KIAH'..:face75:
sebab ikea slalu habiskan duet mak bapak kau.. hahah  .. (=

pastu ari ketige ..
aku balek lah .. tapi aku bkn balek umah tapi balek gi KUALA LUMPUR..
orang yg spe add aku kat fb ade bende yg aku tulis.. hahah.. oke 
lah ni pasal SHAH ALAM nanti bile bile aku buat post lagi oke.. byebye 
:face19: :face19:


Monday, 12 December 2011

my new hair ~~


aku ade rambut baru bapak aku belanje aku..
aku yg suroh.. aku nk 
bapak aku bagi..
aku buat rebonding 
ape ek name die?? aku lupe pulak..
aku tak tahu ..
korang nk tgk rambut aku datng umah aku..
"BAEK TAK YAH SETAKAT NK TGK RAMBUT DIE"
perasansebentar tadi..hahaha..
oke lah tu je..



Saturday, 10 December 2011



gerhane bulan da datang korang tahu cantekkan aku macam nk tengok lebih jelas tau.. haha bulat ..tertarik perhatian aku..haishhh ..hehe.

Friday, 9 December 2011

keluar gi jalan2..:D

aku  nak pergi jalan ngan family kau.. korang ade korang tak de..
family aku suke gi jalan3.. 
sebab borink duduk umah jer.. 
sebabtu tu suwoh kuar.. hahah
korang tahu tak nk gi mane??
kite orang nk gi JUSCO>> 
macam3 lagi.. kau de hahahah,...
LALALALALALA~~~~
borink tak memasal... 
jusco~~jusco~~

Wednesday, 7 December 2011

::my new bag to school::

MY NEW BAG TO SCHOOL

aku pergi skolah tahun depan aku pakai beg wane BIRU..
I WANT TO BACK GO TO SCHOOL. 
aku da bersedie menjaani UPSR..
tapi takut taku jugak nie.. haishh..
tak pe lah korang ade untuk membantu aku hehehe..
da tu je kot.. heheh.
lag satu ni aku nak ckp ngan budak SKKP ONLY..

I WANT TO GO SCHOOL WITH YOU .. <3

Tuesday, 6 December 2011

::fAmIlY::

family,family,family..



aku sayang family aku,..
mesti korang pon sayunk.. hheeh
family aku .. kalau aku mintak sesuatu bende mesti bagi....
aku sayang diorang.. hermm..
korang ade family macam ni.
^_^MY SWEET FAMILY.... :D

Monday, 5 December 2011

weii korang ni lah blogger aku.. name blogger ni SEORANG GADIS BLOGGER.
:D korang yg tgk bende ni korang cute & handsome... korang follow aku follow korang balek.. hehee

::mY bIoDtA & aBoUt Me::

EZRREN NATASHA
ezrren natasha bte. baddru'l-sham
12 tahon
skkp l0rh!!
x de pakwe 
THIS IS MY BEATIFUL BLOGGER







::sape suke saye?? ::

haii sayunk!!!
nk tahu tak tak de sape? suke aku :'(
kawan aku sume dimiliki..
hahaha..
tak pe lah.. aku saba je lah..
aku tenang kan fikiran dulu..
heheh
tapi???
nanti ar..
tak pe lah.. janji aku ade kawan yg baek.. seperti korang..

Thursday, 1 December 2011

~nie ABBY NABILAH ~

abby nabilah
nie abby.. die nie kepunyaan reedha tapi da putos .. jadi skrang die kapel ngan arif azmi.. arif azmi nie hensem ? entah lah. . aku tak tauu pulak.. die nie best fwen aku kat mane 2 die kalau bergadoh ngan reedha mesti die bagiitauu aku.. entah kenape ngan die.. tapi die jiwang ngan sweet.. tapi saye sayang die macam ?? entahlah.. aku pon tak tahu...hehehe bye. nie je kot....

~ i LIke A loLIpoP.. ~~

aku ade lolipop '
korang ade ,
aku ade,
jap ea aku nk bagi korang tgk lolipop aku jap..

nie je lah aku bleyh bagi korang tgk lolipop aku.. heheh korang nak datang umah aku..hahah


:) abOUt Me.. :) ^^'

 this photo of me . ini jerk yg saye leyh bagi..





















 ni gambar aku. owner this blogger.. .. nanti laen kali ade lagi.. heheh..SMILE ALWAYS..

da bace!? da perhatikan!? nie da follow lom??

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...